İsrail ordusu, Gazze Şeridi'nde 7 Ekim tarihinden bu yana devam eden en yoğun hava saldırılarını sürdürüyor. Gazze'de sabit hat, cep telefonu ve internet iletişim hizmetlerinin tamamen kesildiği açıklandı.

Gazze Şeridi'nde yaşayan yaklaşık 2.3 milyon Filistinli, İsrail ordusunun gece gündüz sürdürdüğü bombardımanın etkisi altında hayatta kalmaya çalışıyor. İsrail ordusu, bu akşam bölgenin kuzeyinde yoğunlaşan hava saldırılarına başladı.

Saldırılar, Gazze'nin kuzeyindeki Beyt Hanun Mahallesi'nde obüs saldırılarıyla başladı. Ardından İsrail hava araçları, bölgenin kuzeyini hedef alan yoğun hava saldırılarına başladı. Gazze'deki altyapının zarar görmesi nedeniyle iletişim hatları kesildi ve Gazze'nin dünya ile bağlantısı kesildi.

Vergi müfettişleri 24 saat sahada olacak Vergi müfettişleri 24 saat sahada olacak

İsrail ordusunun bu akşam başlattığı saldırılar, 7 Ekim tarihinden bu yana düzenlenen en şiddetli bombardıman olarak kaydedildi. İsrail, Gazze'ye yönelik saldırılarını sadece hava saldırıları ile sınırlı tutmuyor; aynı zamanda elektriği kesiyor ve yakıt girişine izin vermiyor. Bu nedenle Gazze, karanlığa gömülüyor ve gökyüzü sık sık bombaların ışığı tarafından aydınlatılıyor.