İstanbul'da gerçekleştirilen bir operasyonla, Fetullah Gülen'in yeğeni Asiye Gülen ve imam nikahlı eşi gözaltına alındı. Operasyon İstanbul Mali Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ve İstihbarat Şube Müdürlüğü görevlileri tarafından gerçekleştirildi. Polis ekipleri, FETÖ ile ilişkisi olduğu tespit edilen Asiye Gülen'in yakalanması için çalışma başlattı.

Adres tespiti yapılan Esenyurt'taki bir adreste şüphelinin kaldığı belirlendi ve polis ekipleri tarafından baskın düzenlendi. Operasyon sırasında Asiye Gülen ve imam nikahlı eşi Mustafa Çamyar gözaltına alındı. Evde yapılan aramada, F serisi 1 dolar, 16 bin 710 dolar, 8 cep telefonu, 12 sim kart, 2 bilgisayar, çok sayıda flash bellek ve dijital doküman ile örgütsel dokümanlara el konuldu.

Öğretmenlere Yer Değişikliği Müjdesi! Mevzuatta Değişiklik Yapılıyor Öğretmenlere Yer Değişikliği Müjdesi! Mevzuatta Değişiklik Yapılıyor

Asiye Gülen'in FETÖ'nün üst düzey yöneticileri Barbaros Kocakurt ve Süleyman Uysal ile irtibat kaydı bulunduğu belirtildi. Güvenlik güçleri tarafından gözaltına alınan şüpheliler, emniyete götürüldü.