Fenerbahçe'nin eski başkanı Aziz Yıldırım, Dursun Özbek'in kendisine yönelik yaptığı "şike" açıklamalarına çok sert bir tepki verdi. Yıldırım, Özbek'in Fenerbahçe Spor Kulübü'ne yönelik FETÖ yakıştırmasını "tam anlamıyla bir aptallık" olarak nitelendirdi.

Yıldırım, şunları söyledi: "UEFA Şampiyonluğunun posterini bile bir bütün olarak yayınlayamayan bir kulüp başkanının Fenerbahçe Spor Kulübü'ne yapmış olduğu FETÖ yakıştırması tam anlamıyla bir aptallıktır."

Özbek'in açıklamalarına karşı sert bir cevap veren Yıldırım, şunları ekledi: "Galatasaray Başkanı Dursun Özbek'in bugün yapmış olduğu açıklamaları dikkatle izledim. Kendisine, Google'da 'FETÖcü kulüp' şeklinde arama yapıldığında karşısına hangi kulübün çıktığını sormakla birlikte, 'sarı-lacivert duvar', 'ne şikesi memleket elde gidiyor', '50.000 kişi ile sivil darbe yapacaklardı' kelimelerini de aramasını ve karşısına çıkan sonuçları incelemesini tavsiye ederim."

Fenerbahçe'nin 20 yıl başkanlık görevinde bulunan Aziz Yıldırım, Özbek'in sözlerine karşı, "Fenerbahçe camiası, Dursun Özbek ve benzerleri korkup, sinerken, onların suyuna giderken FETÖ'ye savaş açmış ve kazanmış bir camiadır" ifadelerini kullandı.

Galatasaray Başkan Vekili Erden Timur, Tarikatçı İddialarına Yanıt Verdi! "Kimlik Mi Göstereyim?" Galatasaray Başkan Vekili Erden Timur, Tarikatçı İddialarına Yanıt Verdi! "Kimlik Mi Göstereyim?"

Yıldırım, son olarak, "Bu mücadeleye laf edenleri, mücadelemizi kendi küçük şahsi menfaatlerine meze edenlerin dilini kesmeyi de onlara dünyaya dar etmeye de gücümüz vardır" diyerek sözlerini noktaladı.