Kara yolunda canlı yayın yaparken kamyon çarptı, hastanede hayatını kaybetti Kara yolunda canlı yayın yaparken kamyon çarptı, hastanede hayatını kaybetti

Fenerbahçe, Süper Lig'de Alanyaspor ile karşılaştığı maçta 2-2 berabere kalarak sahasında 2 puan bıraktı ve zirve yarışında önemli bir darbe aldı.

Trendyol Süper Lig'in 25. haftasında Fenerbahçe, Alanyaspor'u konuk etti. Maçın ilk golü 12. dakikada Augusto'nun ayağından geldi ve Alanyaspor öne geçti. Ancak Fenerbahçe, 47. dakikada Dusan Tadic'in penaltı golüyle skoru eşitledi. Dzeko'nun 59. dakikada kaydettiği golle Fenerbahçe öne geçse de, Alanyaspor'un Augusto'nun 63. dakikada attığı golle skor 2-2'ye geldi.

Maçın berabere sonuçlanmasıyla birlikte Fenerbahçe, 64 puanla ikinci sıraya gerileyerek zirve yarışında yara aldı. Süper Lig'in yeni lideri ise 66 puanla Galatasaray oldu. Alanyaspor ise 28 puanla 14. sıraya yükseldi.

Fenerbahçe'nin golcüsü Edin Dzeko, 5 maçlık gol orucunu Alanyaspor karşısında bozarak ligdeki 17. golünü atmış ve gol krallığındaki yerini korudu.

Öte yandan, Loide Augusto, Alanyaspor tarihinde Fenerbahçe deplasmanında 2 gol atan ilk futbolcu unvanını kazandı.