Birecik Belediye Başkanı ve meclis üyeleri DEM Parti'den istifa etti Birecik Belediye Başkanı ve meclis üyeleri DEM Parti'den istifa etti

TOKİ tarafından yapılan açıklamaya göre, toplamda 47 ilde uygun fiyatlarla arsa satışı gerçekleştirilecek. Başlangıç fiyatlarının 41 bin TL'den açıldığı bu satışlar, farklı büyüklükteki arsaları kapsayacak. Alıcılar, ister peşinat ve taksitlerle isterlerse peşin ödemede %20 indirim fırsatından yararlanabilecek.

Başvuru Şartları ve Gerekli Belgeler

Açık artırmaya katılım için belirlenen teminat bedelleri, arsanın muhammen bedeline göre değişiklik gösteriyor. Teminat bedelleri 10.000 TL'den başlayıp, arsanın değerine göre artıyor. Başvurular, Emlak Yönetim Hizmetleri ve Ticaret A.Ş. tarafından Halk Bankası Halkalı Şubesi'ne yapılacak ödemeler ile başlayacak. Başvuru için gerekli belgeler arasında kimlik fotokopisi, şirket evrakları ve ortaklık hisse oranlarını belirten şartname bulunuyor. Vekâleten katılım durumunda, noter onaylı vekâletname gerekecek.

tokiden_ev_sahibi_olmak_isteyenlere_firsat_1655728927_1873

Nasıl Başvurulur?

Başvurular, Emlak Müzayede'nin resmi internet adresi üzerinden yapılabilecek. Adayların, belirlenen katılım teminatını yatırdıktan sonra gerekli belgeleri doldurup, imzalayarak Emlak Müzayedeye iletmesi gerekiyor.

Ödeme Planları

Peşin alımlarda %20 indirim sağlanırken, taksit seçeneğinde ise %25 peşinat verilip kalan miktar 24 ay vade ile ödenebiliyor. Örneğin, 41 bin TL değerinde bir arsa için peşin alımda 8 bin 279 TL indirimle 33 bin 117 TL ödenirken, taksitle alımda ise 10 bin 349 TL peşinat sonrası aylık 1.293 TL taksit ödemesiyle arsa sahibi olunabiliyor.