Resmi Gazete'de paylaşılan ilan kapsamında, Erciyes Üniversitesi Rektörlüğüne ait olan alanlarda görevlendirilmek üzere 42 hemşire, 41 destek personeli, 38 sağlık teknikeri, 10 koruma ve güvenlik görevlisi, 10 büro personeli, 1 mühendis, 1 biyolog ve 1 diyetisyen olmak üzere 144 sözleşmeli personel alımı yapacak.

İlana başvurmak isteyen adaylar, başvurularını e-Devlet kapısından ya da "https://isealimkariyerkapisi.cbiko.gov.tr" internet adresinden 30 Nisan'a kadar gerçekleştirebilecek.

Adayların, 2022 yılı KPSS (B) grubu sınavından not almış olması ve lisans düzeyi için KPSSP3, ön lisans düzeyi için KPSSP93 ve ortaöğretim düzeyi için KPSSP94 türünde en az 60 puan almış olmalararı gerekiyor.

Kamu ve özel sektör çalışanları ile emeklileri doğrudan ilgilendiriyor! Erken emeklilik, ücretsiz izin,bayram ikramiyesi Kamu ve özel sektör çalışanları ile emeklileri doğrudan ilgilendiriyor! Erken emeklilik, ücretsiz izin,bayram ikramiyesi

Personel alımlarda yazılı veya sözlü sınav uygulanmayacak, 2022 KPSS (B) grubunun ilgili puan türünde en fazla puanlı adaydan başlanacak şekilde hazırlanacak liste üzerinden değerlend,rme yapılacak. İlanı paylaşılan her pozisyon için pozisyon sayısının 1 katı kadar yedek aday olacak.

Oluşturulacak olan asıl ve yedek adayların listesi, son başvuru tarihinin ardından 1 ay içerisinde "www.erciyes.edu.tr" internet adresinden paylaşılacak.

Asıl kazananlardan süre zarfından başvuru yapmadığı takdirde veya istenen kriterleri taşımadığı belirlenirse eğer yerine yedek kazananlardan sırasıyla yerleştirme sağlanacak. Sona kalan adayların puanının eşit olması durumunda mezuniyet tarihi önce olan, bunun da eşit olması durumunda doğum tarihi önce olan adaya öncelik verilecek.