Belediye Başkanı Çiftçileri Hedef Aldı: 'Yüzde 53 Oy Verdiniz, Çok Ayıp Ettiniz' Belediye Başkanı Çiftçileri Hedef Aldı: 'Yüzde 53 Oy Verdiniz, Çok Ayıp Ettiniz'

Konya'da bir fiziksel engelli olan F.N.'nin (35) ağabeyi, kardeşinin cep telefonundaki fotoğraflardan komşusu İ.M.'nin (40) cinsel saldırısına maruz kaldığını fark etti. Olay, 25 Temmuz'da gerçekleşti ve şikayet üzerine polis tarafından gözaltına alınan İ.M., önce olayı inkar etse de daha sonra suçunu itiraf etti.

F.N.'nin ağabeyi, kardeşinin cep telefonuna baktığı sırada son silinenler dosyasında komşusu İ.M.'nin kardeşine cinsel saldırıda bulunduğu anlara ait fotoğrafları gördü. Bunun üzerine hemen polis merkezine giderek şikayette bulunan ağabey, olayı yetkililere bildirdi.

İ.M., gözaltına alındıktan sonra emniyetteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edildi. İlk başta suçu inkar etse de daha sonra suçunu kabul eden İ.M., nöbetçi mahkemedeki ifadesinde "Neden yaptığımı, nasıl yaptığımı bilmiyorum. Bilinçli bir şekilde yaptığım bir durum değil. Olay nedeniyle çok pişmanım" şeklinde beyanda bulundu.

Mahkeme tarafından 'Kendini savunamayacak kişiye karşı nitelikli cinsel istismar' suçundan tutuklanan İ.M., adli sürecin devamında yargılanacak.