Kara para aklama ve vergi kaçakçılığı suçlamalarıyla gözaltına alınan Dilan Polat'ın sosyal medya hesabındaki paylaşımların kimin tarafından yapıldığı konusunda bilgilere ulaşıldı. Gözaltına alındıktan sonra Dilan Polat'ın Twitter hesabından yapılan paylaşımların, Polat'ın kadın asistanı tarafından gerçekleştirildiği belirlendi.

Dilan Polat, gözaltına alındıktan sonra sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımlarda çeşitli iddialara yanıt vermişti. Bu paylaşımların ardından emniyet güçleri harekete geçti ve hesabı kimin kullandığını tespit etti. Yapılan incelemeler sonucunda, hesaptan paylaşım yapan kişinin Dilan Polat'ın kadın asistanı olduğu ortaya çıktı.

Valilik'ten Ankara'ya uyarı: Kuvvetli yağışa dikkat Valilik'ten Ankara'ya uyarı: Kuvvetli yağışa dikkat

Dilan Polat'ın Twitter hesabından yapılan paylaşımlar arasında İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener'in açıklamalarına yanıt veren bir paylaşım da bulunuyordu. Polat'ın hesabından, "Biz insanımıza bağış yapıyoruz bağışla milletvekili değil. Bizim üzerimizden siyaset yapıp iktidara saldırma nedeni yapmasın. Neredeyse muhalif medya ve muhalefetin iktidarla siyasetin piyonu olacağız" şeklinde bir açıklama yapılmıştı.