Bakan Tekin: "Mülakatla Alınacak Meslek Sadece Öğretmenlik Olmalı" Bakan Tekin: "Mülakatla Alınacak Meslek Sadece Öğretmenlik Olmalı"

Edirne'nin Süloğlu ilçesinde meydana gelen üzücü bir olayda, bir askeri aracın devrilmesi sonucu 3 asker yaralandı. Yaralanan askerlerden biri hastanede tüm müdahalelere rağmen şehit oldu.

Olay, Edirne'nin Süloğlu ilçesinde bulunan 54. Mekanize Piyade Tugay Komutanlığı'na bağlı askeri personeli taşıyan bir aracın seyir halindeyken Hacıumur köyü yakınlarında sürücüsünün kontrolünü kaybetmesi sonucu meydana geldi. Araç, yoldan çıkarak devrildi.

Olayın hemen ardından, Edirne İl Afet ve Acil Durum Yönetimi Başkanlığı (AFAD), itfaiye ekipleri, jandarma ve sağlık personeli, olay yerine sevk edildi. Ekipler, kaza sonucu sıkışan askeri personeli araçtan çıkarmak için büyük çaba harcadılar.

Yaralanan 3 askeri personel, hızla Edirne Sultan 1. Murat Devlet Hastanesi ve Trakya Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi'ne sevk edildi. Ancak, Uzman Çavuş Ramazan Merzifonluoğlu isimli asker, hastaneye kaldırılmasına rağmen tüm çabalara rağmen kurtarılamadı ve şehit oldu.