Diyarbakır'ın Kayapınar ilçesinde, bir düğün merasiminde yaşanan korkunç olayda, düğün salonuna gelen kişi tarafından düzenlenen silahlı saldırı sonucu damat ve bir çocuk yaralandı.

Olay, Gaziler semtinde bulunan bir düğün salonunda akşam saatlerinde meydana geldi. Damat A.E. ve gelin, düğün salonuna giriş yaparken, şüpheli bir kişi olan Selahattin Aktaş, belinden çıkardığı tabancayla peş peşe ateş etti. Saldırı sırasında panik yaşayan davetliler kaçışmaya başladı. Damat A.E. sekiz kurşunla vurulurken, düğüne katılanlar arasında bulunan 10 yaşındaki E.K. seken kurşunun bacağına isabet etmesi sonucu yaralandı.

Galatasaray Başkan Vekili Erden Timur, Tarikatçı İddialarına Yanıt Verdi! "Kimlik Mi Göstereyim?" Galatasaray Başkan Vekili Erden Timur, Tarikatçı İddialarına Yanıt Verdi! "Kimlik Mi Göstereyim?"

Olayın hemen ardından sağlık ekipleri ve polis olay yerine sevk edildi. Yaralılar, aileleri tarafından hastaneye götürüldü. Durumu ciddi olan damat A.E. ameliyata alındı ve hayati tehlikesi sürüyor.