İlçe Milli Eğitim Müdürü ataması yapıldı İlçe Milli Eğitim Müdürü ataması yapıldı

İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, Sakarya'da terör örgütü DEAŞ'a yönelik gerçekleştirilen "Bozdoğan-11 Operasyonları"nda 33 şüphelinin yakalandığını duyurdu. Operasyon kapsamında yapılan açıklamada, DEAŞ'a yönelik yapılan eş zamanlı operasyonlar neticesinde teröristlerin faaliyetlerinin önüne geçildiği ve şüphelilerin ele geçirildiği belirtildi.

Emniyet Genel Müdürlüğü İstihbarat Başkanlığı ve Terörle Mücadele Daire Başkanlığı'nın koordinasyonunda gerçekleştirilen operasyonlar, Sakarya İl Emniyet Müdürlüğü TEM Şube Müdürlüğü tarafından titizlikle yürütüldü. Operasyonlarda DEAŞ'a katılmak isteyen ve örgüte maddi destek sağlayan kişilerin tespit edilerek gözaltına alındığı belirtildi.

Şüphelilerin, terör örgütü DEAŞ'a yönelik eylem hazırlığı içinde oldukları, çatışma bölgelerine eleman temin etmeye çalıştıkları ve örgütsel faaliyetlerde bulundukları tespit edildi. Operasyonlar sonucunda 4 ruhsatsız tabanca, 2 ruhsatsız tüfek, önemli miktarda döviz, çeşitli yaşam malzemeleri ve yasaklı yayın ve dokümanlar ele geçirildi.

İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, operasyonun başarıyla sonuçlanmasının terörle mücadelenin kararlılıkla sürdürüldüğünün bir göstergesi olduğunu vurgulayarak, operasyonu gerçekleştiren polis ekiplerini tebrik etti.