Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Katar dönüşü uçakta gazetecilerin sorularını cevaplayarak, CHP'nin HEDEP ile nikah tazeleme konusunda ısrarcı olduğunu belirtti. Erdoğan, Cumhur İttifakı olarak seçimleri kazanma hedeflerini vurgulayarak, CHP ve İYİ Parti arasındaki ittifakın bozulmasının kendi içlerinde sıkıntı yaratmadığını ifade etti.

Gazetecilerin CHP'nin teklifini reddetmesiyle ilgili sorusuna Erdoğan şu şekilde yanıt verdi: "Bizim Cumhur İttifakı olarak içimizde böyle bir sıkıntı söz konusu değil. Ekibimiz muhataplarıyla görüşmelerini yapıyor. Cumhur İttifakı'ndaki sağlıklı çalışma şartları karşı tarafta yok gibi görünüyor. Bizler, bu sağlıklı gidişi sürdüreceğiz."

Borsa İstanbul Dünya Endekslerini Geride Bırakarak Rekor Kırdı! Peki Devamı Gelecek Mi? Borsa İstanbul Dünya Endekslerini Geride Bırakarak Rekor Kırdı! Peki Devamı Gelecek Mi?

Ayrıca, CHP'nin nikah tazeleme konusundaki iddialarına da değinen Erdoğan, "CHP'nin HEDEP ile nikah tazeleme konusunda bir hayli hevesli olduğunu" ifade etti. Bu iddiaları, geçmişte yaşanan benzer durumları hatırlatarak değerlendiren Erdoğan, Cumhur İttifakı'nın dışındaki diğer siyasi partilerin mantalitesinin kendileriyle bağdaşmadığını belirtti. "Biz milliyiz, yerliyiz. Onlar ne millidir ne de yerli. Bu millilik ve yerlilik ekseninde çalışmalarımızı sürdüreceğiz" diyen Erdoğan, 31 Mart seçimlerinden farklı bir zaferle çıkacaklarına inandıklarını ifade etti.