Meteorolojiden İç Anadolu ve Batı Karadeniz için kuvvetli yağış uyarısı Meteorolojiden İç Anadolu ve Batı Karadeniz için kuvvetli yağış uyarısı

CHP Genel Başkanı Özgür Özel, Türkiye'nin beşinci nesil savaş uçağı KAAN'ın ilk uçuşunu gerçekleştirmesinin ardından sosyal medya üzerinden yaptığı tebrik paylaşımının yanı sıra, bugün İsmail Küçükkaya'nın programında da KAAN'a destek verenlere teşekkür etti.

Özel, KAAN'ın başarılı bir şekilde gökyüzüne çıkmasının ardından yaptığı sosyal medya paylaşımında, "1973'ten bu yana havacılık sektörümüze önemli katkılar sağlayan Türk Havacılık Uzay Sanayii (TUSAŞ) tarafından üretilen milli muharip uçağımız #KAAN'ın ilk uçuşunu başarıyla gerçekleştirmesini tebrik ediyorum." ifadelerini kullanarak TUSAŞ'ı ve KAAN'ın başarısını takdir etti.

Canlı yayında İsmail Küçükkaya'nın sorularını yanıtlayan Özgür Özel, KAAN projesine emek verenlere teşekkürlerini iletti. "Çok gecikmiş bir iş." diyerek başlayan Özel, TUSAŞ'ın uzun yıllardır yaptığı çalışmalara değindi. AK Parti döneminde projeye destek veren herkese minnettar olduklarını ifade etti ve "Bundan sonrası kolay. Uçurduk, bundan sonra en mükemmeli yapılır. 50 yıllık bir mücadele. Son 20 yılında AK Parti mi var, AK Parti döneminde kim çalıştıysa, kim desteklediyse herkese teşekkür ediyoruz." şeklinde konuştu.