Galatasaray Başkan Vekili Erden Timur, Tarikatçı İddialarına Yanıt Verdi! "Kimlik Mi Göstereyim?" Galatasaray Başkan Vekili Erden Timur, Tarikatçı İddialarına Yanıt Verdi! "Kimlik Mi Göstereyim?"

CHP'nin içinde yaşanan kriz, gazeteci Fatih Portakal'ın Kemal Kılıçdaroğlu'na yönelik eleştirileriyle daha da alevlendi. Kılıçdaroğlu'nun verdiği sert cevap üzerine Portakal, canlı yayında öfkeyle tepki gösterdi.

Portakal, Kılıçdaroğlu'nun kendisi için kullandığı ifadeleri ana haber bülteninde tek tek okuyarak, "Kale bile almıyorum. Bitti benim için" şeklinde konuştu. Portakal, Kılıçdaroğlu'nun sözlerini iade ederek tepkisini dile getirdi.

Kendisini aramadığı için de ayrıca öfkelenen Portakal, Kılıçdaroğlu'nun artık kendisi için bitmiş olduğunu ifade etti. Olayla ilgili olarak sosyal medyada da bir paylaşım yapan Kılıçdaroğlu, Portakal'ın iftiralarının, sahte ve montaj videolarının bir farkı olmadığını belirterek, "seni milletimin ve namuslu gazetecilerin vicdanına havale ediyorum" dedi. Bu sözlerle kriz, kamuoyunda daha fazla gündem oluşturdu.