CHP İstanbul İl Başkanlığı'nda çekildiği iddia edilen ve sosyal medyada paylaşılan "para sayma" görüntüleriyle ilgili soruşturma devam ediyor. İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı, bu soruşturma kapsamında eski CHP İl Başkanı Canan Kaftancıoğlu'nu "şüpheli" sıfatıyla ifadeye çağırdı.

İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı'nın yürüttüğü soruşturma çerçevesinde, şüpheli Ali Rıza Braka'nın ifadesinde Kaftancıoğlu'ndan bahsetmesi üzerine, Kaftancıoğlu da soruşturma kapsamına alındı. Braka'nın Beyoğlu 3. Noterliği'nde Kaftancıoğlu ile bir satış sözleşmesi imzaladığı ifadesi, Kaftancıoğlu'nun ifadeye çağrılmasına neden oldu.

Soruşturma, sosyal medya hesaplarında paylaşılan ve "Fatih Keleş'in CHP İstanbul İl Başkanlığı'nda para destelerini sayarken çekilen görüntüleri"nin maddi gerçeğin ortaya çıkarılması ve suç unsuru bulunup bulunmadığının tespit edilmesi amacıyla başlatılmıştı.

Kamu ve özel sektör çalışanları ile emeklileri doğrudan ilgilendiriyor! Erken emeklilik, ücretsiz izin,bayram ikramiyesi Kamu ve özel sektör çalışanları ile emeklileri doğrudan ilgilendiriyor! Erken emeklilik, ücretsiz izin,bayram ikramiyesi

İBB Spor Kulübü Başkanı Fatih Keleş, eski CHP İstanbul İl Başkan Yardımcısı Özgür Nas ve eski CHP İstanbul İl Başkanlığı Basın Danışmanı Can Poyraz gibi isimlerin de soruşturma kapsamında şüpheli olarak ifadeleri alınmıştı.

Soruşturma devam ederken, Braka ve İmamoğlu İnşaat Şirketi Genel Müdürü Tuncay Yılmaz da "şüpheli" sıfatıyla ifadeleri alınan isimler arasında yer aldı.