Kayseri'nin Melikgazi ilçesinde, bir çöp konteynerine bırakılan yeni doğmuş ölü bebeğin annesi olduğu belirlenen kadın, polisin yürüttüğü soruşturma sonucunda 550 saatlik kamera kayıtlarının incelenmesinin ardından yakalandı. Emniyet tarafından yapılan işlemlerin ardından adliyeye sevk edilen kadın, "kasten öldürme" suçundan tutuklandı. Olayla ilgili olarak kadının ifadesi ise dikkat çekti.

Sıradan bir düğün yapmanın maliyeti şoke etti! Düğünler erteleniyor, kredi desteği gerekli... Sıradan bir düğün yapmanın maliyeti şoke etti! Düğünler erteleniyor, kredi desteği gerekli...

İhbar üzerine polis ve sağlık ekipleri, Kayseri'nin Selçuklu Mahallesi'nde bulunan bir çöp konteynerinde hareketsiz halde yatan bebeği bulmak üzere olay yerine sevk edildi. Sağlık görevlileri, havluya sarılı bebeğin hayatını kaybettiğini tespit etti. Yeni doğan bebeğin cenazesi, otopsi için Kayseri Devlet Hastanesi'nin morguna kaldırıldı.

Polis ekipleri, bebeğin ailesini bulmak amacıyla başlattığı çalışmada, 750 hamile ve yeni doğum yapmış kişinin kayıtlarını sorguladı. Bölgedeki güvenlik kameralarının 550 saatlik görüntülerini inceleyen polis, İ.C. adlı kadının, 15 gün önce hamile olarak bir markete gittiğini ve bebeğin konteynerde bulunmasından bir gün sonra aynı markete şişlikle birlikte bebeği olmadan tekrar geldiğini belirledi.

Polis tarafından gerçekleştirilen operasyonla İ.C. adlı kadın adresinde yakalandı. İ.C.'nin emniyette verdiği ifadede, 10 ay önce sosyal medya üzerinden tanıştığı bir kişiden hamile kaldığını ve evde bebeğin ölü olarak doğduğunu, daha sonra bebeği çöp konteynerine bıraktığını söylediği öğrenildi.

Emniyetteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edilen İ.C., çıkarıldığı mahkeme tarafından "kasten öldürme" suçundan tutuklandı.

YASAL UYARI: Yayınlanan haberin tüm hakları MYZ DİJİTAL MEDYA Grubu'na aittir. Kaynak gösterilse dahi haberin tamamı özel izin alınmadan kullanılamaz. Ancak alıntılanan haberin bir bölümü, alıntılanan habere aktif link verilerek kullanılabilir.

Kamudanhaber.Net'i Twitter'dan takip etmek için tıklayınız

Kamudanhaber.Net'i Facebook'tan takip etmek için tıklayınız

Kamudanhaber Telegram Kanalı İçin: https://t.me/kamudanhabersitesi