Bakan Şimşek'ten KDV açıklaması Bakan Şimşek'ten KDV açıklaması

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Mahinur Özdemir Göktaş, Bursa'da düzenlenen bir iftar programında şehit yakınları ve gazilerle buluşarak önemli bir müjdeyi duyurdu. Bakan Göktaş, kamuda istihdam için yapılacak yeni atamalarla toplamda 49 bin 901 kişinin işe alınacağını belirtti.

Bakan Göktaş, Çanakkale Zaferi'nin 109'uncu yıl dönümü dolayısıyla gerçekleşen buluşmada, şehitlere rahmet okuyarak konuşmasına başladı. Şehitlerin Türkiye için büyük bir fedakarlık örneği olduğunu vurgulayan Bakan Göktaş, şehit yakınları, gaziler ve gazi yakınlarının hayatlarını her alanda desteklemeye devam edeceklerini dile getirdi.

Bakan Göktaş, Cumhurbaşkanı'nın liderliğinde hükümet olarak şehit aileleri ve gaziler için gereken her türlü desteği sağladıklarını belirtti. Bu kapsamda eğitimden istihdama, sağlıktan sosyal hizmetlere kadar birçok alanda destek verdiklerini ifade etti.

22 Mart tarihine işaret eden Bakan Göktaş, "Bu cuma şehit yakını, gazi ve gazi yakınlarımızın kamu kurumlarına atamasını gerçekleştireceğimizin müjdesini de buradan sizlerle paylaşmak isterim." diyerek önemli bir duyuru yaptı. Bakan Göktaş, yapılacak yeni atamalarla kamuda 49 bin 901 şehit yakını, gazi ve gazi yakınını istihdam edeceklerini belirtti.