Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, TBMM Genel Kurulu'nda fenalaşan ve hastanede tedavi altına alınan Saadet Partisi Kocaeli Milletvekili Hasan Bitmez'in sağlık durumu hakkında açıklamalarda bulundu. Bakan Koca, Bilkent Şehir Hastanesi'nde tedavi gören Bitmez'in durumunun dünkü durumuna göre daha ciddi olduğunu belirtti.

Bakan Yusuf Tekin'den Devamsızlık Affıyla İlgili Yeni Açıklama Bakan Yusuf Tekin'den Devamsızlık Affıyla İlgili Yeni Açıklama

Bakan Koca, hastaneye gelerek Bitmez'in sağlık durumu hakkında doktorlardan ve aile üyelerinden bilgi aldı. Yapılan müdahaleler hakkında bilgi veren Koca, "Solunum ve kalp akciğer pompası ile hayati fonksiyonları sağlanıyor. Genel durumu, dünkü durumuna göre daha ciddi olduğunu söyleyebilirim." dedi.

Bilkent Şehir Hastanesi'nde tedavi gören Hasan Bitmez'in, hastanedeki tüm branş hekimleri ve sağlık personeli tarafından yakından takip edildiğini vurgulayan Bakan Koca, geçmiş olsun dileklerini iletti. Hastanın sağlık durumuyla ilgili gelişmelerin takip edilmeye devam edeceği bildirildi.