İstanbul'un Bayrampaşa ilçesinde, kendi aracıyla ters yöne giren bir polis memuru, trafikte yaşanan bir yol verme tartışması sırasında sürücüyü bacağından vurarak yaraladı. Olayın ardından yaralı şahıs hastaneye kaldırılırken, polis memuru ise gözaltına alındı.

Olay, Bayrampaşa Yıldırım Mahallesi Millet Caddesi'nde meydana geldi. İddiaya göre, izinli olduğu gün seyir halinde olan bir polis memuru, kendi aracıyla ters yöne girdi. Bu sırada karşı yönden gelen bir sürücü ile polis memuru arasında yol verme konusunda bir anlaşmazlık yaşandı ve tartışma çıktı. Tartışmanın hızla büyümesi üzerine polis memuru, diğer sürücüyü silahla bacağından vurdu.

Yaralı sürücü, hemen ambulansla hastaneye kaldırıldı. Olay yerine gelen sağlık ekipleri tarafından müdahale edilen şahsın sağlık durumu hakkında detaylı bilgi verilmedi.

Silah seslerini duyan çevre sakinleri, durumu hemen polis ve sağlık ekiplerine bildirdi. İhbar üzerine olay yerine gelen sağlık ekipleri, yaralıyı alarak hastaneye götürdü. Polis ise olay yerinde gözaltına alındı.

Mahalle sakinlerinden Sadık Şengül, yaşananları şu sözlerle aktardı: "Biz içerideydik, silah sesi duyduk. Önce kavga seslerini duyduk, sonra dışarı çıktık. O anda silah seslerinin de geldiğini duyduk. Yaralanan adamın yerde olduğunu gördük. Öncesinde kavga, bağrışma seslerinin geldiğini duydum. Yaralının durumu iyiydi, bacağından kan aktığını gördük. Hastaneye götürdüler."

Kamu ve özel sektör çalışanları ile emeklileri doğrudan ilgilendiriyor! Erken emeklilik, ücretsiz izin,bayram ikramiyesi Kamu ve özel sektör çalışanları ile emeklileri doğrudan ilgilendiriyor! Erken emeklilik, ücretsiz izin,bayram ikramiyesi

Yaşanan bu olayla ilgili olarak soruşturma devam ediyor.