İzmir'e bağlı olan Bornova ilçesinde, tartışma yaşadığı oğlu yüzünden bıçaklanan anne yaşamını yitirdi. 

İzmir'in Bornova ilçesi Kemalpaşa Mahallesi 7033 Sokakta meydan gelen olayda, müstakil bir evde ikamet eden çok sayıda suçtan sicili olan ve uyuşturucu madde bağımlısı olduğu iddia edilen B.Ç. (20) ile annesi Fazile Ç. (43) arasında henüz bilinmeyen bir sebeple kavga çıktı. Yer alan bilgiye göre, çıkan tartışmada, annesinin başına sert bir cisimle vurduktan sonra bıçaklayan B.Ç. olay yerinden uzaklaştı.

Adıyaman Altınşehir Polis Karakolu'nda bir polis, meslektaşlarına ateş açtı Adıyaman Altınşehir Polis Karakolu'nda bir polis, meslektaşlarına ateş açtı

BABASINA CİNAYETİ SÖYLEDİ

Olaydan sonra, bir iş yerinde bekçi olarak görev yapan babası H.Ç'nin yanına giden B.Ç, yaşananları açıkça ifade etti. Eve gelen babanın ihbarı üzerine, bölgeye sağlık ve polis ekipleri yönlendirildi.

Olay yerine gelen sağlık ekibinin yaptığı ilk müdahalede başına sert cisimle vurulduğu ve vücudunda kırıklar olduğu ortaya çıkan Fazile Ç.'nin yaşamını yitirdiği belirlendi. Emniyetten gelen polis ekibi, şüpheli B.Ç.'yi gözaltına aldı. Olay yerine yapılan değerlendirmelerin ardından Fazile Ç.'nin cansız bedeni savcının incelemesinin sonra İzmir Adli Tıp Kurumu morguna götürüldü. Şüpheli B.Ç.'nin ise Asayiş Şube Müdürlüğü'ne bağlı Cinayet Büro Amirliği'ne sevk edildiği gelen bilgiler arasında. Olaya yönelik şüpeliye başlatılan soruşturma devam ediyor.