Yeni Anayasa için 2 ayrı tur! Muhalefetin eleştirdiği 'partili cumhurbaşkanı' tartışmaya açılabilir Yeni Anayasa için 2 ayrı tur! Muhalefetin eleştirdiği 'partili cumhurbaşkanı' tartışmaya açılabilir

Ankara'da gerçekleşen yerel seçimler öncesi mal varlığı tartışmaları gündemi sarsmaya devam ediyor. Cumhur İttifakı'nın Ankara adayı Turgut Altınok, rakibi Mansur Yavaş'a yönelik dikkat çeken bir soruyla gündeme oturdu. Haber Global'de katıldığı canlı yayında Altınok, Yavaş'a Londra'da bir ev alıp almadığını sordu.

Mal varlığının kayıtlı olduğunu ve belediye başkanı olduktan sonra azaldığını belirten Altınok, Mansur Yavaş'a yönelik şu ifadelerle sorular yöneltti: "Belediye Başkanı olduktan sonra mal varlığı artanlara onlara sormak lazım. Ben Büyükşehir Belediye Başkanına soruyorum. Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı, Londra'dan ev aldınız mı? Belediye Başkanı olmadan önce mi aldınız, Belediye Başkanı olduktan sonra mı aldınız? Veya ilk Belediye Başkanı olduğunuzda mal varlığınız neydi? Şu anki mal varlığınız ne?"