Bir süredir Almanya, Türk vatandaşlarına vize konusunda zorluk çıkarıyor. Sanatçılardan Volkan Konak ve Onur Akın kendi konserleri için Almanya'dan vize alamadıkları için konserleri iptal etmek zorunda kaldılar.

Bu durum gerginliği artırırken ilginç bir gelişme daha yaşandı. İstanbul'da görev yapan polis memuru, Almanya'da gerçekleşecek olan kendi düğünü için Almanya'dan vize alamadı.

Alman vatandaşı müktakbel eşi ile düğününü gerçekleştirmek isteyen polis memuru Almanya'dan vize alamazken kendi annesi çocuğunun düğünü için vize alabildi.

Sıfır Araç Alımlarında Proforma Fatura Uyarısı! Gerçek Faturaya Dikkat Sıfır Araç Alımlarında Proforma Fatura Uyarısı! Gerçek Faturaya Dikkat

Posta gazetesinin haberine göre mağdur olan polis memuru durum için şöyle konuştu:

"Aylar öncesinden başladığımız hazırlıklar çöp oldu. Annemle birlikte gitmeyi planladığımız düğün töreni bensiz yapılacak. Almanya'ya annemle birlikte vize başvurusu yaptık. Almanya anneme vize verdi, bana ise vize çıkmadı. Sonrasında Yunanistan'dan VIP vize başvurusu yaptım düğünüme 3 gün kala. Onun da reddedildiğini öğrendim. Annem törene katılmak için Almanya'ya gitti ama ben gidemiyorum. Artık gitmek için başka yol aramaktan da vazgeçtim" dedi.