Aktif politikayı bıraktığını açıklaması ile dikkatleri üzerine çeken Selahattin DemirtaşHDP yönetimine 14 Mayıs seçimlerinde Cumhurbaşkanı adaylığı için hazır olduğunu söylediğini, ancak bunun parti yönetimi tarafından gerekçesiz bir şekilde ret yediğini söyledi.

14 Mayıs seçimlerine yön vermek adına adaylığına hazır olduğunu partisine bildirdiğini bugün yayımlanan röportajında açıklayan Demirtaş, Emek ve Özgürlük İttifakı ortaklarından Türkiye İşçi Partisi'nin ayrı liste kararı ile seçimlere girmesinin yanlış bir hamle olduğunu da söyledi.

Parti yönetimi tarafından gerekçesiz bir şekilde adaylığının reddedildiğini açıklayan Demirtaş, dün sosyal medya hesabı üzerinden yaptığı paylaşımda şu sözlerle aktif politikayı bıraktığını duyurdu:

 "Ben kendi adıma, halkımıza layık bir Politika ortaya koyamadığımız için içtenlikle özür diliyorum. Pratikteki çabalarımla bu eksiklikleri giderme sözü veriyorum. Ayrıca, bana yönelik yapıcı eleştirilere teşekkür ediyorum. Eleştirilerden yararlanmaya çalışacağım. Mücadeleyi cezaevinden her yoldaşım gibi dirençle sürdürürken, aktif politikayı bu aşamada bırakıyorum" 

Taşıt Kredilerindeki Düşüş Devam Ediyor! İşte Banka Banka Detaylar Taşıt Kredilerindeki Düşüş Devam Ediyor! İşte Banka Banka Detaylar