Her Öğrenciye 5.000 TL Ulaşım Desteği Devletten! Öğrenci Ulaşım Desteği Başvurusu Nasıl Yapılır? Her Öğrenciye 5.000 TL Ulaşım Desteği Devletten! Öğrenci Ulaşım Desteği Başvurusu Nasıl Yapılır?

İYİ Parti lideri Meral Akşener, Ankara'da bir iftar programında sert açıklamalarda bulundu ve Mansur Yavaş ile ilgili olarak "Cumhuriyet Halk Partisi Genel Merkezi'nin ev kölesi olmuştur." dedi.

Akşener ayrıca, Ekrem İmamoğlu ve Mansur Yavaş'ın hainlik ettiğini iddia etti ve şunları ekledi: "Ekrem İmamoğlu hapis cezası haberini aldığında Saraçhane'ye ilk koşan bizdik. Mansur Yavaş'ın 2019'da aday olması engellendiğinde yanında biz olduk.

Hepsinin hainlik ettiği de yine bizler olduk." CHP'ye yönelik tepkisinde ise, "Kardeşim siz siyasetçi değil misiniz? Siz ana muhalefet partisi değil misiniz? Bu nasıl bir yapışkanlıktır? Gidin çalışın çabalayın bir zahmet de artık bizi rahat bırakın!" ifadelerini kullandı.

Akşener ayrıca, CHP'li Zeydan Karalar'ın "Taş Medreseliler, ülkücüler kardeşimiz değildir" sözlerine karşı çıkarak, "Taş medreseliler, İYİ Parti'nin onurudur, gururudur. Kimsenin aşağılamasına izin vermeyeceğiz." şeklinde konuştu.