İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, 3. Olağan Kurultayın ardından yeni Genel İdare Kurulu (GİK) üyeleriyle bir araya geldi. Toplantıda, İYİ Parti'nin yeni Başkanlık Divanı belirlenmek üzere çalışmalar başladı.

İYİ Parti Genel Merkezi'ndeki ek binada gerçekleşen toplantıda, Meral Akşener başkanlığında parti yönetimi şekillendirildi. Yeni Başkanlık Divanı, 18 üyeden oluşacak ve Akşener tarafından atanan üyelerin yanı sıra, diğer üyeler de bu süreçte belirlenecek.

Bu kapsamda, geçtiğimiz yıl Meral Akşener'e bağlı olarak yapılan Teşkilat ve Gençlik Politikaları başkanlıklarının ayrı başkanlıklar olarak yapılandırılması bekleniyor. Yeni Başkanlık Divanı, parti içindeki farklı görevleri ve sorumlulukları temsil edecek üyelerden oluşacak.

İYİ Parti'nin parti tüzüğüne göre, Meral Akşener'in GİK dışından 3 kişiyi Başkanlık Divanına atama yetkisi bulunuyor. Bu yetkiyle birlikte Akşener, parti içindeki deneyimli isimleri ve uzmanlığına güvendiği kişileri divana dahil edebilecek.

YASAL UYARI: Yayınlanan haberin tüm hakları MYZ DİJİTAL MEDYA Grubu'na aittir. Kaynak gösterilse dahi haberin tamamı özel izin alınmadan kullanılamaz. Ancak alıntılanan haberin bir bölümü, alıntılanan habere aktif link verilerek kullanılabilir.

Trafikte Çıkan Tartışma Kanlı Bitti! Ailesinin Gözü Önünde Öldürüldü Trafikte Çıkan Tartışma Kanlı Bitti! Ailesinin Gözü Önünde Öldürüldü

Kamudanhaber.Net'i Twitter'dan takip etmek için tıklayınız

Kamudanhaber.Net'i Facebook'tan takip etmek için tıklayınız

KAMUDANHABER TELEGRAM KANALI İÇİN: https://t.me/kamudanhabersitesi