Erdoğan ile Özgür Özel görüşmesine ilişkin detaylar belli oldu Erdoğan ile Özgür Özel görüşmesine ilişkin detaylar belli oldu

İstanbul Büyükşehir Belediyesi Afet Koordinasyon Merkezi (AKOM), dün akşamdan itibaren İstanbul'da meydana gelen hava değişiklikleri hakkında bir açıklama yaptı. Açıklamada, kentte karla karışık yağmur ve kısa süreli kuvvetli kar yağışlarına maruz kalındığını belirtildi. Silivri ve Çatalca'nın yüksek kesimlerinde gece boyunca devam eden yağışlar sonucunda 2 ila 5 santimetre arasında kar birikimi olduğu tespit edildi. Ayrıca, yağışların bugün de devam etmesi bekleniyor.

Öğle saatlerinden sonra ise Avrupa Yakası'nın batısında kalan Arnavutköy, Silivri, Çatalca ve Büyükçekmece ilçeleri ile Anadolu Yakası'nın yüksek kesimlerindeki Çekmeköy, Şile ve Beykoz ilçelerinde kar yağışının devam edeceği tahmin ediliyor. Belediye, olası olumsuzluklara karşı tedbir aldığını bildirdi.

Ayrıca, yarın öğle saatlerine kadar sürecek yağışların çoğunlukla karla karışık yağmur şeklinde etkili olacağı, ancak kısa süreli kuvvetlenerek gök gürültüsü ve şimşek olayları ile ani kar sağanakları şeklinde de görülebileceği uyarısında bulunuldu. İBB, halkın güvenliği için gerekli önlemleri almış durumda.