ABD'deki ekonomik aktivitenin güçlü seyretmesine dair veriler ve bölgedeki jeopolitik gerginlikler, petrol fiyatlarında yaşanan artışın başlıca nedenleri arasında gösteriliyor. 

Fed Başkanı'nın Açıklamaları Bekleniyor

Uzmanlar, ABD Merkez Bankası (Fed) Başkanı Jerome Powell'ın yapacağı açıklamaların, bankanın gelecekteki politikalarına dair ipuçları verebileceğini belirtiyor. Dünya genelinde merkez bankalarının faiz indirimlerine hazırlandığı bu dönemde, ekonomik hareketliliğin desteklenmesi bekleniyor.

arac_sahipleri_dikkat_akaryakita_yeni_zam_geldi_1692074251_6875_w728_h500

Ortadoğu'daki Gelişmeler Enerji Arzını Tehdit Ediyor

Ortadoğu'da ise İsrail'in, Birleşmiş Milletler Güvenlik Konseyi'nin ateşkes çağrılarını dikkate almaksızın Gazze'ye yönelik saldırılarını sürdürmesi ve İran'ın Şam Büyükelçiliği yerleşkesine düzenlediği füze saldırısı, jeopolitik riskleri artırıyor.

Yoğun Bakımdaki Hastaya Cinsel Saldırıda Bulunmuştu! O Hemşireye İyi Hal İndirimi Yapıldı Yoğun Bakımdaki Hastaya Cinsel Saldırıda Bulunmuştu! O Hemşireye İyi Hal İndirimi Yapıldı

Zam Beklentisi

Brent petrolün son 5 ayın zirvesine ulaşması, ülkemizde benzin ve motorin fiyatlarına zam gelmesi ihtimalini güçlendirdi. Artan ham petrol fiyatları, enerji ithal eden ülkeler için maliyet baskılarını artırırken, bu durum son tüketiciye yansıyacak fiyat artışlarını da kaçınılmaz kılıyor.