AK Parti , 31 Mart 2024 tarihinde yapılacak olan mahalli idareler seçimleri için hazırlıklarını hızlandırdı. Partinin il başkanları ve Teşkilat Başkanlığı il koordinatörleri, Kızılcahamam'da gerçekleşen kampta bir araya geldi. Kamptaki toplantılar, seçimlere yönelik çalışmaları değerlendirmek ve yönlendirmek amacıyla düzenlendi.

Genel Başkan Vekilleri Efkan Ala ve Mustafa Elitaş ile Seçim İşleri Başkanı Ali İhsan Yavuz, Yerel Yönetimler Başkanı Yusuf Ziya Yılmaz ve Parti Sözcüsü Ömer Çelik'in sunum yapması beklenen kampta, seçim stratejileri, parti söylemleri, hedefler, çalışma takvimi ve dikkat edilmesi gereken noktalar üzerinde detaylı görüşmeler yapılıyor. Ayrıca, illerin sorunları ve problemleri de dinlenerek, seçim sürecinde izlenecek yol haritası belirleniyor.

İstanbul'da egzotik hayvan kaçakçılarına operasyon! Çok sayıda şüpheli yakalandı İstanbul'da egzotik hayvan kaçakçılarına operasyon! Çok sayıda şüpheli yakalandı

Cumhur İttifakı'nın prensipleri kampta teşkilata aktarılacak ve ittifakın ruhuna uygun bir şekilde hareket edilmesi vurgulanacak. Toplantıda, teknik çalışmalara daha fazla odaklanılması planlanıyor.

Ayrıca, AK Parti'nin yerel seçimler için adaylarını açıklayacağı tarih de belirlendi. İstanbul İl Başkanı Osman Nuri Kabaktepe, 31 Mart 2024 yerel seçimleri için aday adaylığı başvurularının başladığını ve Kasım ayının 19-20'sinde teşkilatların temayülleri yapılacağını belirtti. Adayların Aralık ayı içerisinde ilan edilmeye başlanacağını açıkladı.