AK Parti Sözcüsü Ömer Çelik, gündeme dair önemli açıklamalarda bulundu.

İşte Çelik'in açıklamalarından öne çıkanlar;

Türk Silahlı Kuvvetleri'nin terör örgütlerine karşı operasyonları devam ediyor. Terör örgütlerine müsaade etmeyiz, sınırları ve bölgedeki devlet yapılarını değiştirmek isteyenlere karşı gücümüz var. Bin yıldır vatan kıldığımız bu topraklarda her türlü belaya karşı mücadele edeceğiz.

Milli istihbarat teşkilatımız, polisimiz, jandarmamız Türkiye'nin hukuk devleti olarak haklarını hukuklarını milletimizin talimatlarıyla koruyacak güce sahiptir.

Sayın Cumhurbaşkanımız ve sayın Devlet Bahçeli illerle istişarelerini sürdürüyor. Aydın, Hatay, Diyarbakır, Muğla ve Van'la istişareler tamamlanmış olacak.

CHP Genel Başkanı sayın Özgür Özel'in grup toplantısında yaptığı konuşma, beklenen siyaseti netleştirmiş oldu. Bir tür yalan ve yıkım siyasetine, ilke, prensip gözetmeden devam edeceği bugün netleşmiş oldu.

Özgür Özel'in Cumhurbaşkanımıza yönelik kullandığı 'hain' ifadesine tepki gösteriyorum. Bu ifade, Cumhurbaşkanımıza dönük olarak haddini aşan ve son derece yakışıksız bir ifadedir.

YÖK Başkanı: İlk 500'deki üniversite sayımızı 10'a çıkarmayı hedefliyoruz YÖK Başkanı: İlk 500'deki üniversite sayımızı 10'a çıkarmayı hedefliyoruz

Biz sayın Cumhurbaşkanımıza hain diyenleri biliyoruz. Netanyahu, PKK ve diğer terör örgütleri sayın Cumhurbaşkanımıza bu ifadeleri kullanır. Özgür Özel'in söyledikleri bu kesimlerin söyledikleriyle aynı yerdedir.

Netanyahu gibilerin, PKK ve benzeri terör örgütlerinin sayın Cumhurbaşkanımıza kullandığı cümleleri tekrar etmeyi kendisine seçmişse, bu Özgür Özel'in bileceği iş. Biz Türk siyasetinin lekesine üzülürüz. Bu CHP'ye büyük bir kötülük yapacak. Bu siyasi kötülüğü nasıl gerçekleştireceğine dair bugün konuşmasında ortaya koydu.

Özgür Özel'in partisinin grup toplantısında yaptığı konuşma, nefret siyaseti nasıl yapılır gösterdi. Bu siyasi kötülüğü nasıl gerçekleştireceğine dair bugün konuşmasında ortaya koydu.

Bugün Özgür Özel, CHP'ye ve CHP'li vatandaşlara yapılan bir kötülük siyaseti gerçekleştirdi. CHP'nin genel başkanı nasıl hareket edecek diye düşünenler bugün görmüş oldular. Özellikle CHP'de milli siyaset, milli değerler konusunda hassas olanlar, CHP'yi bu savrulmadan kurtaracak, CHP'nin tarihine bu kötülüğün yapılmasını engelleyeceklerdir.

Özgür Özel'in söyledikleri, CHP'nin siyasi çizgisini ve kalitesini ortaya koymuştur. Yapılan siyasi kötülük, nefret siyasetine izin vermemek için, milletimizle görüşlerimizi paylaşmak için daha büyük sorumlulukla hareket edeceğimizi söylemek isterim.

Sayın Cumhurbaşkanımızın mesaisi, Gazze ile konuları yakın şekilde takip ediyor. Çok teşekkür ediyorum, milletimize hayırlı akşamlar diliyorum.