Kredi çekmek isteyenlere uyarı geldi: Son 22 yılın zirvesine çıktı! Kredi çekmek isteyenlere uyarı geldi: Son 22 yılın zirvesine çıktı!

Yapılacak olan personel alımı, destek personeli, aşçı, temizlik personeli, şoför, yaşlı ve çocuk bakıcısı, engelli bakıcısı, güvenlik görevlisi, büro personeli, tekniker, sağlık personeli, çocuk gelişimcisi, psikolog ve sosyal çalışmacı gibi kadrolardan olacak. Adayların, ilgili pozisyonlar için gereken eğitim düzeyinden mezun olmaları ve Kamu Personeli Seçme Sınavı (KPSS)’ndan gerekli puanı almış olmaları şartı aranacak.

1071 Sozlesmeli Personel 916 2 41

Başvuru Süreci ve Koşulları

Adayların başvuruları, Cumhurbaşkanlığı Kariyer Kapısı üzerinden yapılacak ve başvuru süreci 11 Mart tarihinde sona erecek. Adayların, 657 sayılı Devlet Memurları Kanunu'nun 48. maddesinde yer alan genel şartlara uymaları, sosyal güvenlik kurumlarından herhangi bir emeklilik, yaşlılık ya da malullük aylığı almamış olmaları gerekiyor. Ayrıca, daha önce 4/B maddesi kapsamında istihdam edilmiş ancak sözleşmesi feshedilen adayların, başvuru tarihinden itibaren bir yıl bekleme şartını yerine getirmiş olmaları şartı bulunuyor.