İzmir Adliyesi'nde gerçekleşen törene Vali Süleyman Elban, Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer, İl Emniyet Müdürü Celal Sel, milletvekilleri ve diğer önemli isimler katıldı. Törende saygı duruşu ve İstiklal Marşı'nın ardından şehitler Fethi Sekin ve Musa Can'ın anısına özel bir barkovizyon gösterisi sunuldu.

Meteoroloji Açıkladı: Şiddetli Yağışlara ve Sel Riskine Karşı Dikkatli Olun Meteoroloji Açıkladı: Şiddetli Yağışlara ve Sel Riskine Karşı Dikkatli Olun

Adalet Bakanı Tunç, konuşmasında şehit polis Fethi Sekin'in olay anındaki kahramanca mücadelesini vurgulayarak, terörle mücadelenin kesintisiz devam edeceğini ifade etti. Fethi Sekin'in, adliyenin önündeki bombalı eylemi fark edip canını ortaya koyarak teröristleri etkisiz hale getirdiğini söyledi.

Bakan Tunç, terörle mücadelenin 40 yıldan beri sürdüğünü ve bu süreçte şehit olanların ülkenin birlik bütünlüğü ve huzuru için fedakarlık yaptığını belirterek, terör örgütleriyle ve onları destekleyen siyasi uzantılarıyla mücadelelerinin tavizsiz devam edeceğini vurguladı.