Taşlıçay, Patnos, Tutak, Hamur ve Diyadin kaymakamlıkları tarfından yapılan yazılı duyuruya göre, çevrede yoğun kar yağışı yaşanıyor.

Taşlıçay, Patnos, Tutak ve Hamur ilçelerinde köy okullarındaki eğitim ile taşımalı eğitime bugün ara verildi. Diyadin ilçesinde de Akyolaç, Hacıhalit, Mutlu, Sürmelikoç, Taşkesen ile Yukarıdalören köylerindeki okulların bugün için tatil edildiği duyuruldu.

Bunun dışında Diyadin ve Tutak ilçelerinde kamu kurum ve kuruluşlarında çalışan engelli ve hamile personel de 6 Şubat'ta idari izinli sayılacağı belirtildi.

Van'da 3 ilçede kar nedeniyle okullar tatil

Kurultay sonrası ilk istifa geldi! Yomra Belediye Başkanı istifa etti Kurultay sonrası ilk istifa geldi! Yomra Belediye Başkanı istifa etti

Muradiye Kaymakamlığının sosyal medya hesabından üzerinden yapılan yazılı açıklamada, ilçede yoğun kar yağışının etkili olduğu ifade edildi.

Duyuruda, olumsuz hava şartlarından ve oluşabilecek buzlanma nedeniyle ilçede eğitime bugün ara verildiği söylenildi.

Saray Kaymakamlığı da sosyal medya hesabı üzerinden yaptığı duyuruda, şiddetli kar ve oluşabilecek buzlanmadan dolayı bütün okulların 6 Şubat'ta tatil edildiğini belirtildi.

Özalp Kaymakamlığının internet adresinde yapılan açıklamada da kar ve tipi nedeniyle eğitime bir günlüğüne ara verildiği, kamu kurumlarında görev alan hamile, engelli ve kronik ağır hastalığı olanların idari izinli sayılacağı açıklandı.