Yayımlanan ilana göre, 18 avukat, 11 arşiv uzmanı, mühendisler, teknikerler, büro personeli, çağrı karşılama personeli ve daha birçok farklı pozisyonda alım yapılacak. Alım, Türkiye'nin dört bir yanındaki 112 acil çağrı merkezleri ve Nüfus Müdürlükleri için geçerli olacak.

Başvuru Şartları Neler?
Başvuracak adayların Türkiye Cumhuriyeti vatandaşı olması, belirli yaş ve eğitim kriterlerini karşılaması gerekiyor. Ayrıca adayların, Devlet Memurları Kanunu ve Sözleşmeli Personel Çalıştırılmasına İlişkin Esaslar Hakkında Bakanlar Kurulu Kararı’nda belirtilen genel ve özel şartlara sahip olmaları zorunlu. Erkek adaylar için askerlik durumu da başvuru şartları arasında yer alıyor.

4 Kurum Toplamda 281 Personel Almak Icin Ilana Cikti (1)

Pozisyonlara Göre Dağılım ve Başvuru Süreci

Çeşitlilik Gösteren Pozisyonlar
Alınacak personel arasında, 450 çağrı karşılama personeli, 714 büro personeli ve 256 temizlik görevlisi gibi çeşitli pozisyonlar bulunuyor. Ayrıca teknik pozisyonlar için de mühendisler, teknikerler ve teknisyenler arasından seçim yapılacak.

Kamu ve özel sektör çalışanları ile emeklileri doğrudan ilgilendiriyor! Erken emeklilik, ücretsiz izin,bayram ikramiyesi Kamu ve özel sektör çalışanları ile emeklileri doğrudan ilgilendiriyor! Erken emeklilik, ücretsiz izin,bayram ikramiyesi

Başvurular Nasıl Yapılacak?
Adaylar, 22 Nisan'dan itibaren İçişleri Bakanlığı'nın belirleyeceği internet sitesi üzerinden başvurularını gerçekleştirebilecek. Başvuru koşulları, gerekli belgeler ve diğer tüm detaylar, İçişleri Bakanlığı'nın resmi internet sitesinde yer alacak.