Acil para ihtiyacı olanlara Ziraat Bankası, uygun faizli gelir belgesiz 20000 TL bireysel tüketici kredisi kampanyasının detaylarını duyurdu. Diğer bankalara nazaran faiz oranlarını düşük tutan Ziraat Bankası, yine adından söz ettiren bir kampanyaya imza attı. 

Banka, nakit ihtiyacınızın olması durumunda başvurunuzu gerçekleştirecek, dilediğiniz zaman ödeme alabileceğiniz bu kampanyalardan faydalanmak isteyen vatandaşlara belirli şartlar dahilinde, ödemeler hızlı bir şekilde yapılacağını duyurdu.

 İnternet sitesi üzerinden, internet bankacılığı üzerinden veya banka şubeleri üzerinden yapılan başvurunun ardından emekli olanlar, emekli maaşını Ziraat Bankası şubelerine taşıyarak başvurunuzu gerçekleştirebilir ya da çalışıyorsanız son  6 aydır sigortalı olarak çalışıyor olmanız durumunda 20000 TL gelir belgesiz ihtiyaç kredisine başvuruda bulunabilirsiniz. 

Faiz oranı olarak 20 bin TL'lik kredi için 1,79 oranı açıklanırken, 36  aya kadar vade imkânına sahip kredi için başvurular bugün itibarıyla başladı.