Ünlü şarkıcı Zeynep Bastık'ın boşandıktan sonra yeni bir aşka yelken açtığı haberleri magazin dünyasında hızla yayıldı. Sonunda merak edilen soru yanıt buldu ve Zeynep Bastık'ın sevgilisi olarak İstanbul ve Yalıkavak'ta bir restoranın sahibi olan Ali Can Ayyıldız'ın adı ortaya çıktı.

odatv_image_99__930193d0077040

Emekliler İçin Promosyonlarla Dolu Yeni Kampanya Başladı! İşte Detaylar Emekliler İçin Promosyonlarla Dolu Yeni Kampanya Başladı! İşte Detaylar

Zeynep Bastık ile Ali Can Ayyıldız'ın aşkı hakkında kulaktan kulağa yayılan dedikodular, ikilinin sosyal medya hesaplarından paylaştıkları bir kareyle doğrulandı. Ali Can Ayyıldız, Instagram hesabından sevgilisi Zeynep Bastık ile birlikte çektirdikleri kucak kucağa bir fotoğrafı paylaşınca gerçek ortaya çıktı. Bu fotoğraf, sosyal medyada büyük ilgi gördü ve gündem oldu.

Zeynep Bastık'ın geçtiğimiz yıl menajeri Tolga Akış ile evliliklerini sonlandırmasının ardından, Ali Can Ayyıldız ile ilişki yaşamaya başladığı belirtiliyor. Ali Can Ayyıldız'ın İstanbul ve Yalıkavak'ta şubesi bulunan bir Uzak Doğru restoranının sahibi olması da dikkat çeken detaylardan biri.