Antalya'nın Akseki ilçesinde meydana gelen üzücü bir trafik kazası sonucu bir kişi hayatını kaybetti ve 5 kişi yaralandı. Kazada, Antalya-Konya kara yolu Püser Boğazı mevkisinde seyir halinde olan yolcu otobüsü ile otomobil çarpıştı.

Kontur firmasına ait 42 DCZ 32 plakalı yolcu otobüsü ile aynı güzergahta seyreden Fatih Saygılı tarafından kullanılan 57 ABN 021 plakalı otomobil arasındaki çarpışma sonucu, otomobil yaklaşık 95 metre sürüklendikten sonra alev aldı.

Çevredekilerin hızlı müdahalesi sayesinde yangın kısa sürede kontrol altına alındı. Olayın bildirilmesi üzerine kaza yerine itfaiye, polis ve sağlık ekipleri sevk edildi.

Kazada, otomobil sürücüsü yaşamını kaybederken, otobüsün içinde bulunan 4 yolcu ve bir muavin yaralandı. Yaralılar, hemen Akseki Devlet Hastanesi'ne sevk edildi.

Diyanet, 'Suudi Arabistan'da makam aracı' iddiasını yalanladı Diyanet, 'Suudi Arabistan'da makam aracı' iddiasını yalanladı

Kazanın ardından, otomobil sürücüsü Saygılı'nın cenazesi, Antalya Büyükşehir Belediyesi Akseki İtfaiyesi ekipleri tarafından otomobilden çıkarıldı ve aynı hastanenin morguna götürüldü.