İhbara gidilen evde patlama: 2'si jandarma personeli 4 yaralı İhbara gidilen evde patlama: 2'si jandarma personeli 4 yaralı

Yeniden Refah Partisi Genel Başkan Yardımcısı Suat Kılıç, yerel seçimlere yönelik ittifak arayışları hakkında önemli bir açıklama yaptı. Kılıç, parti genel merkezindeki Merkez Yürütme Kurulu (MYK) toplantısının ardından yerel seçimlere ilişkin hazırlıkların devam ettiğini belirtti.

Kamuya açıklanacak seçim beyannamesinde yeni başlıkların yer alacağını vurgulayan Kılıç, sosyal statüler için güvenli, huzurlu ve yeni bir hayat vaadi içereceklerini ifade etti. Ayrıca, 10 Şubat'ta düzenlenecek bir basın toplantısıyla yerel seçim beyannamelerini ve büyükşehir, il ve ilçe belediye başkan adaylarını kamuoyuyla paylaşacaklarını duyurdu.

Suat Kılıç, bir gazetecinin ittifak görüşmelerini sorması üzerine, görüşmelerin tamamlandığını ve bundan sonra yeni bir buluşma veya görüşmeye gerek kalmadığını belirtti. İttifak sürecinin uzatılmasına karşı olduklarını ifade eden Kılıç, MYK'nın konuyu değerlendirdiğini ve Genel Başkan Fatih Erbakan'ın önümüzdeki günlerde nihai kararı kamuoyuyla paylaşacağını açıkladı.

Yeniden Refah Partisi'nin ittifak arayışlarına yönelik görüş ve yaklaşımının, Genel Başkan Fatih Erbakan tarafından Cuma günü İstanbul'da düzenlenecek basın toplantısıyla açıklanacağını belirten Kılıç, konuyla ilgili son değerlendirmelerin Türk toplumuyla paylaşılacağını ifade etti.