Meteoroloji Genel Müdürülüğünden dün yaptığı Türkiye'nin batının büyük bölümü için sel, dolu yağışı ve gök gürültülü sağanak yağış uyarıları ardından 19 Haziran yani yarın için Türkiye'nin iç bölgeleri dahil Doğu Akdeniz ve birçok bölge için sel, dolu, sağanak yağış uyarısında bulundu. İşte o uyarılar...

yagmur-meteoroloji-depophotos_16_9_1589985137-1

Kocaeli, Sakarya ve Düzce çevrelerinde Beklenen Kuvvetli Yağışlara Dikkat!

Yapılan son meteorolojik değerlendirmelere göre; beklenen sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışların, yarın (Pazartesi) sabah saatlerinden itibaren Kocaeli, Sakarya ve Düzce çevrelerinde (kuvvetli 21-50 kg/m²) olması beklendiğinden ani sel, su baskını, yıldırım, yerel dolu yağışı, kuvvetli rüzgâr ve kısa süreli fırtına ile ulaşımda aksamalar gibi olumsuzluklara karşı dikkatli ve tedbirli olunmalıdır.

saganak-yagmur-iha_16_9_1525709320-880x495-1_16_9_1659332839 (1)-2

İç Anadolu’nun Kuzey ve Doğusunda Beklenen Kuvvetli Yağışlara Dikkat!

Yapılan son meteorolojik değerlendirmelere göre; beklenen sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışların, bu gece ve yarın (Pazartesi) sabah saatlerinden itibaren (İç Anadolu’nun kuzey ve doğusu) Ankara, Kırıkkale, Çankırı, Kırşehir, Nevşehir, Yozgat, Kayseri ve Sivas çevreleri ile Eskişehir’in doğu, Konya’nın kuzey ilçelerinde kuvvetli ve yer yer çok kuvvetli (21-75 kg/m²) olması beklendiğinden ani sel, su baskını, yıldırım, yerel dolu yağışı, kuvvetli rüzgâr ve kısa süreli fırtına ile ulaşımda aksamalar gibi olumsuzluklara karşı dikkatli ve tedbirli olunmalıdır.

Mahkeme Kararını Verdi! Selahattin Demirtaş, Figen Yüksekdağ ve Ahmet Türk'e Hapis Cezası Verildi Mahkeme Kararını Verdi! Selahattin Demirtaş, Figen Yüksekdağ ve Ahmet Türk'e Hapis Cezası Verildi

yagmur-a29m_cover

Doğu Akdeniz'de Beklenen Yerel Kuvvetli Gök Gürültülü Sağanak Yağışlara Dikkat!

18.06.2023 Pazar günü Hatay ve Osmaniye çevreleri ile Adana'nın kuzeyi (Pozantı, Aladağ, Saimbeyli, Tufanbeyli, Feke, Kozan), Kahramanmaraş'ın (Göksun, Andırın, Onikişubat, Türkoğlu) ve Gaziantep'in batısında (Nurdağı, Islahiye) aralıklı ve yerel kuvvetli gök gürültülü sağanak yağış bekleniyor. Ani sel, su baskını, yıldırım, yerel dolu yağışı, ani kuvvetli rüzgar ve kısa süreli fırtına ile ulaşımda aksamalar gibi olumsuzluklara karşı dikkatli ve tedbirli olunmalıdır.

yagmurr_16_9_1654708751

Ege Bölgesi'nde Beklenen Yerel Kuvvetli Gök Gürültülü Sağanak Yağışlara Dikkat!

18.06.2023 Pazar günü İzmir, Manisa, Aydın, Muğla, Denizli, Uşak, Kütahya ve Afyonkarahisar'da beklenen gök gürültülü sağanak yağışların yerel kuvvetli (21-50 kg/m2) olması bekleniyor. Ani sel, su baskını, yıldırım, yerel dolu yağışı, ani kuvvetli rüzgar ve kısa süreli fırtına ile ulaşımda aksamalar gibi olumsuzluklara karşı dikkatli ve tedbirli olunmalıdır.

yagmur (2)

Kaynak: Meteoroloji Genel Müdürlüğü