Dünya'da en bilinen ve en çok kullanıcısı bulunan mesajlaşma uygulaması WhatsApp, Android beta sürümünde heyecan verici bir özellik sunarak kullanıcılarını şaşırttı. Bu yeni özellik sayesinde, bir WhatsApp hesabı artık dört farklı akıllı telefonda aynı anda kullanılabilir hale geldi. Bu önemli yenilikle ilgili detaylara birlikte göz atalım.

Geçen yıl WhatsApp, "Çoklu Cihaz" adında bir özellik tanıttı. Bu özellik sayesinde, kullanıcılar bir WhatsApp hesabını, bir telefon ve bir masaüstü veya web sürümü aracılığıyla bağımsız şekilde kullanabiliyorlardı. Bu, telefonun internet bağlantısının olmaması durumunda bile masaüstü veya web sürümünde WhatsApp deneyimini sürdürmelerine olanak sağlıyordu. İşte bu yeni özellik, Çoklu Cihaz özelliğini daha da geliştiriyor.

WhatsApp'ın en son Android beta sürümünde kullanıcılara sunulan bu yenilik, bir WhatsApp hesabının dört farklı cihaza kadar bağlanabilmesine olanak sağlıyor. Bu sayede, kullanıcılar artık bir WhatsApp hesabını dört akıllı telefonda eş zamanlı olarak ve birbirinden bağımsız bir şekilde kullanabilecekler. Yeni eklenen cihazlar otomatik olarak senkronize olacak ve böylece kullanıcılar, hiçbir mesajı kaçırmadan konuşmalarına devam edebilecekler.