Yeni özellik, sohbet veya sohbet gruplarındaki sabitlenecek mesajlar için kullanıcıya üç farklı süre seçeneği sunuyor: 24 saat, 7 gün ve 30 gün. Kullanıcılar, sabitlemek istedikleri mesajın ne kadar süreyle sabit kalacağını bu süreler arasında seçerek belirleyebilecek. Seçilen süre sona erdiğinde, sabitlenmiş mesaj otomatik olarak kaldırılıyor. Ancak kullanıcılar, sürenin dolmasını beklemeden istedikleri zaman sabitlenmiş mesajı kendi iradeleriyle de kaldırabiliyorlar.

Bunları yapan öğretmen şimdi yandı! Hem ceza gelecek hem maaşı kesilecek Bunları yapan öğretmen şimdi yandı! Hem ceza gelecek hem maaşı kesilecek

WhatsApp'ta Emojiler ve Android Sürümü

WhatsApp'ın son Android beta sürümü, ayrıca yeni emojiler içeriyor. Bu güncelleme, şimdilik yalnızca uygulamanın Android versiyonu için kullanıma sunulmuş durumda. Eğer bir beta programı kullanıcısıysanız, Google Play Store üzerinden yeni güncellemeyi hemen edinebilirsiniz.

Süreli Mesaj Sabitleme Özelliği Ne Zaman Herkes İçin Yayımlanacak?

Süreli mesaj sabitleme özelliği içeren bu güncellemenin tüm WhatsApp kullanıcıları için ne zaman yayımlanacağına dair henüz bir açıklama yapılmış değil. Ancak, beta programına dahil olan kullanıcılar, hemen bu özelliği kullanmaya başlayabilirler.

Özetle, WhatsApp'ın son beta sürümüyle birlikte anlık mesajlaşma uygulaması, sohbetlerinizi daha organize ve etkin bir şekilde yönetebilmeniz için süreli mesaj sabitleme gibi kullanışlı bir özelliği hayata geçiriyor. Kendi belirlediğiniz süre zarfında sabit kalacak mesajlar sayesinde, sohbetlerinizdeki önemli mesajları takip etmek daha kolay hale gelecek. Söz konusu güncelleme, beta kullanıcıları için şu an erişilebilir durumda, diğer tüm kullanıcılar içinse ne zaman yayınlanacağını merakla bekliyoruz.