Cildinizdeki leke ve sivilcelerin asıl nedeni bu olabilir! Cildinizdeki leke ve sivilcelerin asıl nedeni bu olabilir!

WhatsApp, popüler sesli mesajlar özelliğine benzettiği görüntülü mesajları kullanıcılarına sunuyor. Yeni özellik sayesinde kullanıcılar, 60 saniyelik videolar çekerek diğer kullanıcılara mesaj gönderebilecekler.

Platform tarafından yapılan açıklamada, WhatsApp'in sesli mesajlar özelliğinin yanına ek olarak görüntülü mesaj özelliğini getirdiği duyuruldu. Bu yeni özellikle beraber, kullanıcılar 60 saniye içinde söylemek veya göstermek istedikleri her şeyi kaydederek sohbetlere yanıt verebilecekler.

WhatsApp, bu özelliğiyle birine mutlu yıllar dilemek, bir şakaya gülmek veya iyi haberler paylaşmak gibi önemli anlarda kullanıcılarına mesaj göndermenin daha canlı ve etkileyici bir yolunu sunmayı hedefliyor.

Görüntülü mesaj göndermek oldukça basit bir süreç olarak açıklandı. Bir kullanıcıya görüntülü mesaj göndermek istendiğinde, video moduna geçilerek kaydetme işlemine başlanması yeterli olacak. Ayrıca, sohbette açılan videolar otomatik olarak sessiz bir şekilde oynatılacak ve kullanıcılar dokunduğunda sesleri açılacak.