Erzincan Valisi Hamza Aydoğdu'nun, sosyal medya hesabı üzerinden yapmış olduğu paylaşımına yorum yazarak kar tatili isteyen Musab adlı öğrenci, “Valim hep üniversitelilere önem veriyorsunuz, bizim de mesajlarımızı değerlendirseniz. Okulların bu kara tatil olması gerekmiyor mu? Bu kadar kara köy yollarına” şeklinde yazdı.

Vali Hamza Aydoğdu ise Musab adlı öğrenciye yine sosyal medya üzerinden cevap verdi.

Aydoğdu, gündem olan cevabında şunları paylaştı:


“BU DA SİZE İYİLİK DEĞİL KÖTÜLÜKTÜR”

“Musab biraz önce dışarıdaydım. Milli Eğitim Müdürümüzle şehri gezdik. Hava çok güzel, sizi çok seviyorum, lütfen derslerinizden geri kalmayın, karı görmek, onun üzerinde yürümek, güzel havayı solumak, kartopu oynamak, o keyfi yaşamak güzel değil mi? En ufak zorlukta, kar tanesinde tatil yapmak sizi hayatın farklı güzelliklerinden ve zorluklarından mahrum bırakır.

Bu da size iyilik değil kötülüktür. Bir abiniz olarak şunu söylüyorum, hayat karşısında en ufak zorluk yaşamıyorsanız mutlu olamazsınız. Mutluluk zorlukları ve engelleri aştıktan sonra gelen erdemin adıdır. Yarın ben de bir okul ziyareti yapacağım, heyecanlıyım. Gözlerinden öperim. Musab Bin Umery’e layık olan yiğidim. İyi geceler.”  cümlelerine yer verdi.

Yeni Anayasa için 2 ayrı tur! Muhalefetin eleştirdiği 'partili cumhurbaşkanı' tartışmaya açılabilir Yeni Anayasa için 2 ayrı tur! Muhalefetin eleştirdiği 'partili cumhurbaşkanı' tartışmaya açılabilir