Kamudanhaber - Özel Haber 

Vali, bir şehrin kaderidir…

Bu sözün hayat bulmuş hali ise bugün Afyon ilinde gerçekleşiyor…

Afyon ilinde kadınlar , Kadın kültür evleri ile ekonomi ve üretime katkı verirken; fark yaratarak toplum içerisinde itibar ve güçlerini artıyor…

Afyon Valisi Gökmen Çiçek tarafından hayata geçirilen daha sonra illerin Valileri tarafından da örnek alınarak uygulanan proje “Kadın Kültür Evleri” projesi Türkiye İşçi Sendikaları Konfederasyonu (TİSK) tarafından yılın fark yaratan projesi..

Vali Gökmen Çiçek, konuyla ilgili sosyal medyadan yaptığı açıklamada:

“Biz onlar için bir yol açtık onlar bu yolda zirveye tırmandılar. Kadın Kültür Evleri Projemiz TİSK’in düzenlediği yarışmada 1. olmayı başardı. Türkiye’ye rol model olan, bizlere inanan tüm kadınlarımızı tebrik ediyorum.

TİSK’in düzenlediği İşimizin Yarını adlı yarışmada 1.olarak bizlere haklı bir gurur yaşatan Kadın Kültür Evleri Projemiz, birçok kadına ilham kaynağı olmayı da başardı. Tüm kadınlarımızı kutluyor, başarılarının devamını diliyoruz.
VE KAZANDIK.

Kadınlarımızın yarınları için başlattığımız Kadın Kültür Evleri Projemiz TİSK’in düzenlediği İşimizin Yarını adlı yarışmada 121 proje arasından 1. olmayı başardı.Bu başarı Afyonkarahisarlı fedakâr kadınlarımızın. Tüm kadınlarımıza yürekten kutluyorum.”dedi.

Afyon Valisi Gökmen Çiçek ; Kadın kültür evleri projesiyle bir başarı hikayesi yazmıştır…

İşte o hikaye