Vakıfbank kampanya kapsamında, tek seferde yapılan ilk 400 TL ve üzeri alışverişin ardından, her 400 TL ve üzeri alışveriş için 25 TL Worldpuan hediye edileceği belirtildi. Toplamda 250 TL'ye kadar Worldpuan kazanılabilecek.

Kampanya Detayları ve Katılım Koşulları

Mahkeme Kararını Verdi! Selahattin Demirtaş, Figen Yüksekdağ ve Ahmet Türk'e Hapis Cezası Verildi Mahkeme Kararını Verdi! Selahattin Demirtaş, Figen Yüksekdağ ve Ahmet Türk'e Hapis Cezası Verildi

Kampanyadan yararlanmak için alışverişlerin World POS'larından gerçekleştirilmesi gerekiyor. Kampanya, müşteri bazında geçerli olup, ek kart ve sanal kart ile yapılan alışverişler de dahil. Bir müşteri en fazla 250 TL Worldpuan kazanabilecek. Aynı gün aynı üye işyerinden yapılan 400 TL ve üzeri alışverişlerden sadece biri kampanyaya dahil olacak.

Kampanyaya Katılım İçin SMS veya Vakıfbank Mobil

Kampanyaya katılmak için bankada kayıtlı cep telefonu numarasından "GIDA" yazıp, bir boşluk bırakarak kredi kartının son 6 hanesini 6635'e SMS gönderilebilir. Alternatif olarak, Vakıfbank Mobil uygulamasındaki "Cepte Kazan" bölümünden de katılım sağlanabilir. Katılım için gönderilen kısa mesaj, tüm operatörlerin kendi tarifeleri üzerinden 1 kısa mesaj olarak ücretlendirilecektir.