VakıfBank tarafından yayımlanan ilana göre; müfettiş yardımcısı, BT müfettiş yardımcısı, kontrolör yardımcısı, BT kontrolör yardımcısı, uzman yardımcısı ve memur pozisyonları için toplamda 869 adet boşluk doldurulacak. İlana başvuruların kabul edilmeye başlandığı ve adayların iş başvurularını online olarak gerçekleştirebilecekleri ifade edildi.

Başvuru ve Sınav Tarihleri

2024 yılının ilk ve en kapsamlı banka personel alımı olarak kayıtlara geçen bu ilan için yazılı sınav, 18 Mayıs 2024 tarihinde yapılacak. Adaylar, başvurularını en geç 16 Nisan 2024 tarihine kadar tamamlamaları gerektiği belirtiliyor. Sınav, Türkiye'nin birçok ilinde gerçekleştirilecek olup, adaylar sınav yerlerini ilan detayları içerisinde bulabilecekler.

Başvuru Koşulları

VakıfBank'ın personel alım ilanında belirtilen başvuru şartları:T.C. vatandaşı olmak, belirli bir yaş aralığında bulunmak ve ilgili mezuniyet şartlarını taşımak gibi genel koşulların yanı sıra, adayların çeşitli sağlık ve askerlik durumu gibi özel şartları da yerine getirmeleri gerekiyor. Ayrıca, başvuracak adaylar için İstanbul'da ikamet etme şartı gibi bazı özel koşullar da bulunuyor.

Tiryakilerini üzecek haber! Bu sigaralar artık satılamayacak Tiryakilerini üzecek haber! Bu sigaralar artık satılamayacak

Başvuru Yapacak Adaylar İçin Bilinmesi Gerekenler

Adayların başvurularını "https://vakifbank.istanbul.edu.tr" adresi üzerinden 16 Nisan'a kadar gerçekleştirmeleri gerekmekte. Başvuru sürecini tamamlamak için 475 TL olan başvuru ücretinin yatırılması zorunlu.