Söz konusu kredi kampanyasına Vakıfbank hesabı olan herse başvuruda bulunabiliyor. Bu müthiş fırsatın son başvuru tarihi ise 5 gün daha uzatıldı. Müşterilerin fırsattan yararlanabilmeleri için belirlenen şartlara uymaları ve belirtilen süre içinde başvurularını tamamlamaları gerekiyor.

Hızlı ve Kolay Başvuru Süreci

Vakıfbank, müşterilerinin kolaylıkla başvuru yapabilmesini sağlamak için hızlı ve kolay bir süreç oluşturmuştur. İnternet bankacılığı veya mobil bankacılık yoluyla yapılacak başvurular, aynı gün içerisinde sonuçlandırılarak, müşterilere cep telefonlarına SMS ile bildirilir. Müşteriler ayrıca, banka şubelerine giderek de başvurularını gerçekleştirebilirler. 

Termometrede kış geri göndü: Kar yağışı, Gök gürültülü sağanak, Toz taşınımı geliyor Termometrede kış geri göndü: Kar yağışı, Gök gürültülü sağanak, Toz taşınımı geliyor

Krediye Kolay Adımlarla Ulaşın

Krediye başvuru yapmak isteyen Vakıfbank müşterileri, bankanın resmi internet sitesine girerek başvuru formunu eksiksiz doldurabilirler. Onaylı kredi sonucu, cep telefonlarına kısa mesaj ile gönderilecektir. Kredi onayı alan müşteriler, kimlikleriyle birlikte en yakın Vakıfbank şubesine giderek, gelir belgesi göstermeksizin 50000 TL'ye kadar kredi kullanma hakkına sahip olabilirler.