Dünyaca ünlü 64 yaşındaki sanatçı Madonna, bakteriyel enfeksiyon sebebiyle 24 Haziran'da entübe edildiği ortaya çıktı. Madonna'nın sağlık durumu ile ilgili menajeri bir açıklama yaptı.  Menajeri  "24 Haziran Cumartesi günü Madonna, yoğun bakımda birkaç gün kalmasına neden olan ciddi bir bakteriyel enfeksiyona yakalandı. Sağlığı iyiye gidiyor ancak halen tıbbi bakım altında. Tam bir iyileşme bekleniyor" dedi.

649d4cb84f018179d206303d

Madonna'nın entübe durumunda çıktığı ve bir tam teşeküllü hastanede normal odaya alınarak tedavisinin devam ettiği söylendi. Menajerinden yapılan açıklamada sağlık sorunu ortadan kalktıktan sonra turne, konser vb ile ilgili bilgileri paylaşacaklarını duyurdu. Madonna'nın akrabaları "Son birkaç gündür kimse ne olacağını bilmiyordu ve bu yüzden en kötü ihtimale karşı kendimizi hazırlıyorduk. Madonna'nın hastanede olduğunun Cumartesi gününden beri saklanmasının sebebi buydu. Herkes onu kaybedeceğimizi düşünüyordu." diyerek sağlık sorununun ne kadar ciddi olduğunu ortaya çıkardı.

Madonna, ölümünün kıyısından kurtulmuşken hayranları iyileşip eski haline dönmesi için tüm dünyada birçok etkinlik yaptığı belirtiliyor.