Haluk Levent, AHBAP (Arkadaşlık, Hukuk, Barış, Adalet, Paylaşma) kurucusu olarak yardım çalışmalarına hız kesmeden devam ediyor. Özellikle deprem zamanlarında elini taşın altına koyarak dikkat çeken Levent, bu kez üniversite öğrencilerine burs yardımı sağlama kararı aldı.

En düşük emekli maaşı ne kadar olacak? Masada 2 senaryo var! İşte konuşulan rakamlar En düşük emekli maaşı ne kadar olacak? Masada 2 senaryo var! İşte konuşulan rakamlar

Sosyal medya üzerinden duyurusunu yapan Haluk Levent, depremde ailelerini kaybeden tüm üniversite öğrencilerine seslendi. Duyuruda, 1 yıl boyunca ayda 5 bin TL bursun hazır olduğunu belirtti ve başvuruların eksiksiz bir şekilde yapılması gerektiğini söyledi.

Haluk Levent, sosyal medya hesabı üzerinden şu şekilde duyuruda bulundu: "Depremde ailelerini kaybeden tüm üniversiteli kardeşlerime sesleniyorum. 1 yıl boyunca ayda 5 bin TL bursunuz hazır. Sadece başvurunuzu eksiksiz yapmanız yeterli! Haydi!" Duyuruyla birlikte başvuruların kabul edildiği bir bağlantı da paylaşıldı.

Başvuru için TIKLAYIN