MİT'ten çocuklara sosyal medya uyarısı MİT'ten çocuklara sosyal medya uyarısı

Zafer Partisi Genel Başkanı Ümit Özdağ, paylaştığı mesajda eski Ülkü Ocakları Genel Başkanı Azmi Karamahmutoğlu'nun partisinin İstanbul adayı olarak belirlendiğini açıkladı. İstanbul'un karşılaştığı zorluklar arasında deprem, sığınmacılar, uyuşturucu ve trafik gibi önemli sorunları birlikte çözmeyi hedeflediklerini ifade etti.

Özdağ, Karamahmutoğlu ile yaptığı görüşmede, İstanbul'un Avrupa ülkelerinden bile büyük bir nüfusa sahip olduğunu vurgulayarak, başta deprem olmak üzere sığınmacılar, uyuşturucu ve trafik gibi sorunların üstesinden gelecek bir liderliğe ve kadroya ihtiyaç olduğuna dikkat çekti. Karamahmutoğlu ise İstanbul'un doğru yönetildiğini belirlemenin bir ölçüsünün, şehirdeki genç bir kızın sabah 02.30'da İstiklal Caddesi'nde güven içinde yürüyebilmesi olduğunu söyledi.

Azmi Karamahmutoğlu, geçmişte Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Genel Başkanı Alparslan Türkeş tarafından Ülkü Ocakları Başkanlığı'na atanmış, ancak Devlet Bahçeli'nin genel başkanlığı döneminde aktif görev almamıştır. Bu yeni adım, partinin İstanbul'da kadınlar ve çocuklar için korkusuz bir yaşamı hedeflediğini vurgulamaktadır.