Bodrum'dan İstanbul'a hareket etmeye hazırlanan uçakta iki yolcu arasında kavga çıktı. Aynı uçakta seyahat eden Aziz Yıldırım, tartışmayı yatıştırmayı başardı.

Bodrum-İstanbul uçağında iki yolcu arasında sözlü olarak başlayan tartışma, kavgaya dönüştü. Gerginlik artarken, iki şahıs olayı tam anlamıyla kavgaya çevirdi.

Polis memuru, husumetli olduğu komşusunu öldürdü Polis memuru, husumetli olduğu komşusunu öldürdü

Ortalığı sakinleştirmek için araya giren Fenerbahçe eski başkanı Aziz Yıldırım devreye girdi. Arka koltuklarda oturan diğer yolcular tarafından kameraya takılan Yıldırım'ın, oturduğu sırada bağırmaya devam eden bir kişiyi ayakta sakinleştirmeye çalıştığı görüldü.

Öfkeli yolcunun gerginliğini azaltmak isteyen Yıldırım, son olarak "Bak bu kavgaya karışmayalım. Dışarı çıkar orada halledelim. Huzuru bozuyorsun. Bizi bu işe karıştırma. bu kavga. Utanç verici."

Polisin gelmesiyle durum sonunda kontrol altına alındı ​​ve kavganın görüntüleri kısa sürede sosyal medyada gündem oldu.

YASAL UYARI: Yayınlanan haberin tüm hakları MYZ DİJİTAL MEDYA Grubu'na aittir. Kaynak gösterilse dahi haberin tamamı özel izin alınmadan kullanılamaz. Ancak alıntılanan haberin bir bölümü, alıntılanan habere aktif link verilerek kullanılabilir.

Kamudanhaber.Net'i Twitter'dan takip etmek için tıklayınız

Kamudanhaber.Net'i Facebook'tan takip etmek için tıklayınız

Kamudanhaber Telegram Kanalı İçin: https://t.me/kamudanhabersitesi